29.12.2011

Nellie The Elephant


Bu hikayedeki tüm kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.

Nellie
küçük ve sevimli bir fildi. Çalıştığı sirkin neşe kaynağı haylaz bir ufaklıktı. Küçük prens misali kendi dünyasında insanları ve diğer hayvanları çok severek yaşıyordu. Ve bir gün bir gecelik sarhoşluk misali aşık oldu. Artık gözü hiç birşey görmüyordu ondan başka. Sonunda sevdiğine açıldı ve aşkına karşılık buldu. Dünyalar onunda artık. Mutlu mesut su gibi geçen günler sonunda bir gün sevdiği onu bıraktı. Onun için o gün dünyanın sonu gibiydi. Sonunda dayanamadı, bu son gecedir artık ağladığım diyerek ölmek istedi. Ona göre herkes kendi hürlüğünde ölmeliydi. Ama beceremedi. Oysaki bu dünyada herşeyden ve herkesten çok onu seviyordu. Onu ne bok yerse yesin her geri döndüğünde ilk günkü gibi seveceğini ve sımsıkı kucaklayacağını biliyordu. Ama bilmek anlamaya ve mutlu olmaya yetmiyordu.
Günler günleri kovaladı yeni yıllar birbirini takip etti ve o bir gün çıktı geldi. Artık herşey için o kadar geçti ki. Nellie'nin aklına Küçük İskender'in sözleri geldi. Onun gözlerinin içine bakarak şöyle dedi.

"Yılbaşı, bir hindiye ne ifade ederse, sende benim için aynı şeyi ifade ediyorsun."dedim. Rıhtıma doğru yürüdüm; bir gemiye dönüşebilsem açılacaktım. Yolcu alır mıydım: Hayır! Kalbimin filikaları delikti.

Bu hikayenin ana fikrini size bırakarak Şimdiden Mutlu Seneler diliyorum...


Toy Dolls - Nellie The Elephant

New Model Army - Vagabonds

Minor Majority - Supergirl

Jay-Jay Johanson - She Doesn't Live Here Anymore

Tindersticks - Sometimes It Hurts

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...