10.03.2014

#bence sonra


Akbank Kısa Film Festivali 10. yılında!

Festival bu yıl da en başarılı kısa filmleri izleyicisiyle buluşturmayı hedeflerken, kısa film alanında platform oluşturmayı sürdürüyor. #bencesonra etiketi ile aşağıda izleyeceğiniz filmin sonunu kullanıcılar belirliyor ve en beğenilen sona göre filmin devamı çekiliyor. 

Festivalin "Kısadan Uzuna" bölümünün bu yılki konuğu yönetmen Mehmet Eryılmaz. "Belgesel Sinema" bölümüne ise usta yönetmen Derviş Zaim konuk oluyor. Fransa ve Amerika'da film danışmanlığı yapan Hayet Benkara, bu yılki "Deneyimler" bölümünün konuğu. Çiçek Kahraman, Bora Gökşingöl, Theron Patterson, Kerem Akça, Burçak Evren, Engin Ertan, Zeynep Özbatur Atakan, Enis Köstepen, Svaş Ünsal, Nimet Atasoy, Başar Dengiz, Bahar Kerimoğlu gibi isimler ise söyleşilerin konuğu olacak. 

Atölye çalışmalarında oyuncu koçu Ümit Çırak ile "Oyunculuk Atölyesi", görüntü yönetmeni Feza Çaldıran ile "Görüntü Yönetmenliği Atölyesi", Burak Göral ile "Senaryo Atölyesi" be Bahçeşehir Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Güven Çatak ile "Film Jeneriği Tasarımı" atölyesi ile Akbank Kısa Film Festivali'nde..

Şimdi tüm hayal gücünüzü konuşturmanın zamanı, sizce sonra?


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...