15.01.2015

Bu Ne Dünya Kardeşim!


Durdurun dünyayı inecek var diyerek bir nesil büyüdü ama dünya bir öküzün boynuzunda dönmeye devam ediyor ve içindeki gariplikler ona eşlik ediyor. Bugün garip haberler köşemizde yine birbirinden bomba haberler var.

İlk haberimiz Kenya'nın güneydoğusunda bulunan Kwale bölgesinden. O yörede Samuel Kanundu isimli bir büyücünün ölmüş kişileri yeniden dirilttiğine dair bir söylenti dolaşıyor. Daha önce beş kişiyi dirilttiğini söyleyen büyücü bir köye davet ediliyor. Dans ve şarkılar eşliğinde başlayan tören, Kanundu'nun söylediğine göre güneş batmadan sona erecek, ölmüş adam dirilecekti. Ancak ilerleyen saatlere rağmen ölenin durumunda hiçbir değişiklik olmayınca, köylüler sinirlenmeye başladı. Büyücü ise yorgun olduğunu söyleyerek biraz daha zaman istedi. Güneş batarken güvenlerini iyice yitirmeye başlayan kabile üyeleri, törenin sonunda büyücüye linç girişiminde bulundu.  

Diğer haberimiz Çin'den. Çin'de 77 yaşındaki Bağkur'dan emekli Wang Shichao isimli vatandaş, kendisine hakaret eden otobüs şoförüne antika el bombası attı. Olay sonucunda otobüs şoförü yaralanırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Hızını alamayan yaşlı adam mahkemede "Bombayı patlatmama rağmen yaşadığımıza çok şaşırdım" diyerek görkemli bir final yaptı.

Bizim başımız kel mi diyenler için son haberimiz yurdum coğrafyasından. Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesi ocak başına çevrildi. Yoğun bakımda çalışan personel sipariş ettikleri kebapları afiyetle midelerine indirdiler..


Yeliz - Bu Ne Dünya Kardeşim

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...